Açıklaması Yangın Kapısı Fiyatları Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Yangın bapsı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yangın merdivenleri hayırlı aydınlatılmalı ve müsait emekaretlemelerle belirtilmelidir. Müstacel durumda insanların merdivenleri hızla bulabilmeleri ve kullanabilmeleri önemlidir.

Elektrikli kilitler, çarpıcılık kesintisinden sonra bile bapyı kapalı tutan bir mekanizmaya karşı arıza korumalıdır. Elektrikli kilitler, kilitleme durumları dâhilin idealdir. Bapları dışarıdan kilitleyen elektrikli kapı kilitleri, kilitleme sırasında haricen gelenlerin odaya girmesini engeller.

Z tipi yangın merdivenlerinin olduğu binalarda yapı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi bâtınin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup titreyişya sebep vermemesi derunin kapatılmalıdır.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da muayyen standartlara göre üretilmek zorundadır. 

Çift kanatlı müstacel çıkış bapları, dışa esaslı açılan ürkü pas kullanılanarak imal edilerek yangın anında yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara iye modeldir.

Dolgular ile kapı berhavaluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda emeksiz açılacak şekilde yangın kapısı emniyet kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Yangın bapsı nedir ve ne medarımaişete yarar? Yangın bapsı, yangın çıktığında insanoğluın güvenli bir şekilde tahliye edilmesini tedariklemek karınin kullanılan bir bapdır.

Yangın çabucak, yanmayan tarafa doğru açılabilecek bir boşluktan hamam gaz ve yalın geçişini engelleme kabiliyetidir.

Binamıza 40 tane ölçünlü ölçülerde yangın bapsı gereklidir montaj dahil fiat görmek isterim

Nitekim yangınlardan korunmak bâtınin zemin olan yangın merdivenleri çoğu yerde zaruri olarak tutulmaktadır.

Yangın bapsı AR-GE mühendislerimiz ve layihamcılarımız Yangın Kapısı ; Yangına dayanıklı baplarda ilgi edilmesi gereken tasarım detayları EN 16034 CE markalama eğitimi sertifikalarına sahiptir.

Bir sonraki blog makaslamakmızda sizlere yangın kapısı satın almaya hüküm vermeden önce kapı firmalarına sormanız müstelzim soruları listeleyeceğiz.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, pahaını etkileyen bir öbür faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara yaraşır olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Report this wiki page